Igazi mészárlással rukkolt elő a BTC futsalcsapata

Gabi

A keddi mérkőzésén két tucatszor a kapuba találó nógrádi alakulat szombaton hazai pályán búcsúzik el az őszi szezontól.

Kedden este bajnoksága tizenegyedik körének keretein volt érdekelt a BTC futsalcsapata, a nógrádi alakulat a nullapontos Startolunk SE ellen vette fel a kesztyűt a tápiószentmártoni sportcsarnokban. Ahogy arra számítani lehetett, a kezdősípszó előtt masszívabbnak gondolt vendégek tükörsima diadallal folytatták szereplésüket, Tóth Zsolt legénysége nem kevesebb, mint huszonnégy gólt elérve végezte ki a házigazdákat. Szombaton elköszön 2019-től megyénk jelenlegi egyetlen férfi négy plusz egyes társulata, a bátonyiak tizenhat órási kezdéssel a Reactor SE-Rákospalotát fogadják hazai pályán.

Regionális felnőtt futsalbajnokság, Pest megyei csoport, 11. forduló:

Startolunk SE-Bátonyterenyei TC 0-24 (0-14)

Helyszín: Tápiószentmárton, Sportcsarnok.

Bátonyterenyei TC: Farkas – Domán, Bujtár, Pozsár, Lengyel. Cserék: Szilágyi, Duhonyi, Tóth Zs., Horváth Sz., Szalai, Határ, Sipkó, Sasvári. Játékos-edző: Tóth Zsolt.

Gól: Sipkó (4), Horváth Sz. (4), Határ (4), Domán (3), Lengyel (3), Duhonyi (2), Pozsár, Tóth Zs., Sasvári, Majláth (öngól)

Tóth Zsolt: – Kitűnő játékkal, besöpörtük a győzelmet, gratulálok minden játékosomnak. Megyünk tovább a megkezdett úton. Kitűzött céljainkat követve.

Következik, Regionális felnőtt futsalbajnokság, Pest megyei csoport, az 1. fordulóból elhalasztott mérkőzésen, 2019. december 7. (szombat), 16.00:

Bátonyterenyei TC-Reactor SE-Rákospalota

Helyszín: Bátonyterenye, Városi Sportcsarnok.

Next Post

Ismét egyoldalú találkozók tarkították a bátonyterenyei teremkupát

Újra győzött a Bakos Vill, hétig számolt az Elán, duplázott az NBSC. Szombaton és vasárnap újabb mérkőzéseket hoztak tető alá a bátonyterenyei teremkupa aktuális idényében. Az abszolút mezőnyben ezúttal csak a “B” csoportban rendeztek meccseket, a második körben címvédő Bakos Vill, a Lucky Strike, az Elán és a Fűtőber gyarapodott […]
error: Content is protected !!