Hihetetlen meccsen van túl a BTC futsalcsapata

Gabi

Tizenhat gólt hozó mérkőzésen ikszelt megyénk jelenlegi egyetlen férfi négy plusz egyes alakulata.

Szerdán késő este az idényben hatodszor játszott mérkőzést a BTC futsalcsapata, a nógrádi gárda soros fellépésén a csömöri sportcsarnokban mérte össze tudását a korábban változatos eredményekkel jelentkező Issimo együttesével. A már a második percben betaláló házigazdák indították jobban a párbajt, majd ugyan a vendégek nem sokkal később egyenlítettek, hamarosan újra a másik oldalnál volt az előny. Ezután feljebb kapcsoltak a bátonyiak, már négy-kettőre és öt-háromra is elhúztak, majd fordítottak a házigazdák. Ekkor sem adta azonban fel Tóth Zsolt legénysége, és fél perccel a lefújás előtt nyolc-hétre vezettek is a látogatók, amikor a budapesti brigád kialakította a nyolc-nyolcas végeredményt. Maradjunk annyiban, túlzás nélkül állítani, szökő évente előfordulót tudhat a háta mögött megyénk jelenlegi egyetlen férfi négy plusz egyes armadája, erre az ütközetre sokáig emlékezhetnek majd a résztvevők. Legközelebb hazai környezetben lép parkettre a nógrádi csapat, hétfőn húsz órától a hibátlan mérleggel éllovas Maglód látogat a bátonyterenyei Városi Sportcsarnokba.

Regionális felnőtt futsalbajnokság, Pest megyei csoport, 9. forduló:

Issimo SE-Bátonyterenyei TC 8-8 (2-4)

Helyszín: Csömör, Sportcsarnok.

Bátonyterenyei TC: Szilágyi – Domán, Bujtár, Pozsár, Lengyel. Cserék: Farkas, Duhonyi, Tóth Zs., Horváth Sz., Határ, Sipkó, Sasvári. Játékos-edző: Tóth Zsolt.

Gól: Domán (4), Bujtár (2), Lengyel, Sipkó

Tóth Zsolt: – Sajnos nem voltunk teljes létszámmal, ami meglátszott. A futsal játék színe-java megmutatkozott ezen a mérkőzésen. Nagyot küzdöttünk, ezért gratulálok a csapatnak. Ponttal tértünk haza! A lényeg, hogy négy meccs óta veretlenek vagyunk. Hétfőn az első helyezett Maglód jön, ahol bőven lesz védekezni valónk.

Következik, 10. forduló, 2019. november 25. (hétfő), 20.00:

Bátonyterenyei TC-Maglódi TC

Helyszín: Bátonyterenye, Városi Sportcsarnok.

Next Post

Változatos programmal zárták az őszt a nyugati megye három dobogósai

Romhányban javítana a Patak, az Ősagárddal szemben vigasztalódna a Becske, a Hontot fogadja a Kétbodony. Megyei III. osztály, Nyugati-csoport, 15. forduló: 2019. november 23. (szombat), 13.00: Romhány SE-Patak SE Csalódott, egyúttal búfelejtésben reménykedő gárdák viaskodásáról szólhat ez a kilencven perc, mindkét résztvevő fájó fiaskóval esett túl legutóbb erőpróbán, elképzelésük szerint […]
error: Content is protected !!