Heves megyében ért el szép sikereket a TALENT 2019 Sportegyesület

A balassagyarmati székhelyű klub fiú és leány utánpótlás korosztályai futsalban jeleskedtek.

Az elmúlt hétvégén Gyöngyösön fejeződött be a Heves megyei futsal bajnokság. Egy nemrégiben létrejövő, balassagyarmati székhelyű klub, a TALENT 2019 Sportegyesület is részt vett az említett rendezvényen, ahol az U11-es leánycsapat harmadik, az U15-ös fiúk második, az U13-as korosztály srácai pedig első helyezést értek el. Az elért eredményekkel kapcsolatos legfontosabb információk tolmácsolására az egyesület elnökét, Mohácsi Lászlót kértük meg.

– A TALENT 2019 Sportegyesület az elmúlt évben alakult – vágott bele Mohácsi László. Fő profilja – a judo és úszásoktatás mellett – a futsal. Az egyesület részt vesz a 2019/2020-as évad Bozsik Programjában az U7-U9-U11-es korosztályokkal, valamint elindult 2019 novemberében a Heves megyei futsal bajnokságban is. Itt, az U11-U13-as leányfocisták, valamint az U11-es fiúfocisták szerepeltek. Olyan kis labdarúgók vettek részt az említett tornákon, akik még nem rendelkeztek sehol játékengedéllyel. Ők többségében a Nyitnikék Óvoda, a balassagyarmati Dózsa György Általános Iskola és a Kiss Árpád Általános Iskola ovisai, tanulói. Szintén a Heves megyei futsal bajnokságban indultak az U13-U15-ös fiúcsapatok, akik a BSE Palóc Farkasok igazolt nagypályás játékosai is.

Az elmúlt hétvégén ért véget a Heves megyei futsal bajnokság, ahol a TALENT 2019 Sportegyesület három korosztályos csapata is a dobogón végzett.

Az U11-es leány focisták a harmadik helyen zártak, és elnyerték a legsportszerűbb csapatnak járó díjat is.

A képen láthatók: Hugyecz Istvánné (felkészítő), Rébeli-Szabó Jázmin, Scheidel Sára, Téti Nóra, Deák Hanna, Rados Édua, Nagy Anna, Vas-Borosi Eszter. Nagyszerű szereplés a lányoktól!

Az U15-ös fiú focisták a 2. helyet szerezték meg!

Hátsó sor: Mohácsi László, Koleszár Krisztián (edzők), Mindszenty Máté Gábor, Molnár Máté, Koplányi Viktor, Rados Félix, Szerémi Roland, Naszály Aladár (edző). Első sor: Tóth Miksa, Petrás Bence, Nyírjei Soma, Brezovics András Gábor, Mócz Ábel, Mátyás Tamás. Hiányzik a képről: Varga Ábel, Venczel Márton.

Az U13-as fiúk pedig az 1. helyezést érték el!

Hátsó sor: Koleszár Krisztián, Naszály Aladár (edzők), Horváth Gergő, Hornicsek Márk Ferenc, Szerémi Roland, Skerlec Leonard, Mohácsi László (edző). Első sor: Janzsó Gergő, Telek Sebestyén, Dombóvári Áron, Varga Bálint.

Együtt a két csapat, szülők, edzők! Szép volt fiúk!

Nagy öröm számunkra, hogy három korosztályos csapatunkkal is sikerült elérnünk a dobogós helyezéseket. Elsősorban azt szeretném kihangsúlyozni, hogy az elmúlt félévben az egyesület tagságának és edzőinek sikerült áldozatos munkával megteremteni azokat a minimális feltételeket, amelyekkel felkészíteni és versenyeztetni tudtuk azokat a kis focistáinkat is, akik még nem rendelkeztek sehol játékengedéllyel és nem sportoltak egyetlen egyesületben sem. Nagyon örültünk annak, és egyúttal köszönjük, hogy eredményesen tudtunk együttműködni a BSE Palóc Farkasok vezetőivel és edzőivel.

Örömteli, hogy ezeket az ügyes, amúgy már nagypályán a Farkasoknál együtt játszó U13-U15-ös srácokat kicsit „speciális” futsal játékra készíthettük fel, a helyezések és a mutatott játék szerint is, sikeresen! Bízunk abban, hogy ez az aktív és szervezett futsalterem időszak, amit velünk töltöttek a srácok, segítette az egyéni fejlődésüket, és kicsit hozzájárulhattunk a csapatfejlődésükhöz is. Nem utolsósorban, szeretném megköszönni a szülők támogatását és hozzáállását, azt, hogy a gyermekeiket elhozták hozzánk futsalozni, ránk bízták, és segítségünkre voltak mindenben! Hajrá Talent! Hajrá Balassagyarmat!

error: Content is protected !!