Hárompontos manőverrel fejezte be az évet a BTC futsalcsapata

Gabi

Ezúttal tizenegy gólt szerezve bánt el ellenfelével a nógrádi együttes.

Szombaton ez évi utolsó fellépésén is túlesett a BTC futsalcsapata, megyénk jelenleg egyetlen férfi négy plusz egyes legénysége a Reactor SE-Rákospalotát fogadta. A nógrádi gárda hamar nyomatékosította, hogy mindenképpen a győzelem a célja, gyakorlatilag egy félidő alatt eldöntött minden érdemi kérdést a szünetig kilenc ízben eredményes brigád. A második felvonásra kissé kiengedett Tóth Zsolt alakulata, így kicsit felzárkózhattak a vendégek, ettől függetlenül viszont magabiztos, tizenegy-ötös sikert könyvelhettek el az esztendőtől jó hangulatban elköszönő házigazdák.

Fotó: Kőházy J. Zsolt.

Regionális felnőtt futsalbajnokság, Pest megyei csoport, az 1. fordulóból elhalasztott mérkőzésen:

Bátonyterenyei TC-Reactor SE-Rákospalota 11-5 (9-1)

Bátonyterenye, Városi Sportcsarnok, 200 néző.

Bátonyterenyei TC: Szilágyi – Domán, Bujtár, Pozsár, Lengyel. Cserék: Farkas, Duhonyi, Hadusovszki, Komka, Horváth Sz., Szalai, Határ, Sipkó, Sasvári. Játékos-edző: Tóth Zsolt.

Gól: Domán (6), Lengyel (4), Sipkó

Tóth Zsolt: – Szerettük volna győzelemmel zárni az őszt, ami szerintem elvárható is volt jelenlegi tudásunk szerint. Nagyon jól kezdtünk a meccset. Készültünk az ellenfélből, az előzetes feltérképezés alapján pedig felállítottunk egy olyan játékot, ami sikerre vezetett. Szerencsére a helyzeteink elég komoly százaléka bement. Aztán egy sajnálatos eset történt, a vendégkapusnak kiment a bokája, onnantól kezdve pedig öt a négyre álltak át, szinte az egész második játékrészben így kellett védekeznünk. komoly labdabirtoklási fölényben volt a másik oldal. Ebben a formában elkerülhetetlen volt, hogy gólt kapjunk, de összességében elégedett lehetek a statisztikánkkal, persze, még van mit tanulnunk. Gratulálok a csapatnak, remek volt a játék. Jól zártuk a félévet, úgy gondolom, elértük az eddigiek kapcsán kitűzött célokat. Megyünk tovább, készülünk a tavaszi folytatásra, nem állunk meg, megpróbálunk edzésről-edzésre fejlődni, hogy kielégítsük a vezetőség, a szurkolók és saját magunk igényeit. Ismét le a kalappal drukkereink előtt, megint maximálisan odatették magukat, nekünk szinte egy plusz embert jelent a pályán az ő jelenlétük. Kellemes ünnepeket minden minket követőnek!

A bajnokság aktuális állása:

Next Post

A másodosztály küzdelmeivel folytatódott a balassagyarmati teremkupa

Két fellépés után a Coimbras, a Sonadoras és a Blöff maradt hibátlan. Az elmúlt hétvégén újabb meccseket bonyolítottak le a balassagyarmati téli teremtorna aktuális idényében, legutóbb viszont az első osztály és az öregfiúk mezőnye is pihent, csak a második vonal lépett parkettre. A lepergő mérkőzések után a Coimbras, a Sonadoras, […]
error: Content is protected !!