Három veretlen meccs után maradt alul a BTC futsalcsapata

Tisztes keretek között szenvedett vereséget a hibátlan éllovastól kikapó nógrádi együttes.

Hétfőn este szezonbeli hetedik fellépésén is túlesett a BTC futsalcsapata, Tóth Zsolt alakulata a hibátlan éllovas Maglódot fogadta. Gyors góllal indították a párbajt az előző három mérkőzésükön veretlenül túleső házigazdák, sajnos azonban gyorsan három-egyes fórra tett szert riválisuk. Még az első etapban szépítettek a hazaiak, majd a második felvonásban előbb tovább növelték előnyüket a Pest megyeiek, majd ismét felzárkózott a hátrányban lévő oldal. A következő időszakban elhúztak a további öt alkalommal eredményes látogatók, egy hajrábeli kozmetikázással alakult ki a vendéglátók kilenc-négyes vereséget jelentő végeredmény.

A nógrádi gárda fiaskójától függetlenül, csak dicséret illeti a tisztes keretek között fejet hajtó armadát, ugyan mindent megtettek a bátonyiak, ezen a napon ez ennyire volt elég a mezőny legerősebb résztvevőjével szemben. Megemlítendő, megyénk jelenlegi egyetlen férfi négy plusz egyes társulatának játékosai, amolyan gesztus gyanánt a csapat emblémájával ellátott pólókat osztottak a jelenlévőknek, mint látható, a kisebb részletekre is odafigyelnek tehát a klub illetékesei. A BTC kedden este folytathatja bajnokságát, 20.15-től Tápiószentmártonon lesz jelenése a legközelebb a Startolunk SE-vel szemben kesztyűt húzó brigádnak.

Regionális felnőtt futsalbajnokság, Pest megyei csoport, 10. forduló:

Bátonyterenyei TC-Maglódi TC 4-9 (2-3)

Helyszín: Bátonyterenye, Városi Sportcsarnok, 200 néző.

Bátonyterenyei TC: Szilágyi – Bujtár, Pozsár, Lengyel, Sasvári. Cserék: Domán, Kalácska, Komka, Horváth Sz., Szalai, Nánási, Tari, Határ, Sipkó. Játékos-edző: Tóth Zsolt.

Gól: Domán (2), Pozsár, Komka

Tóth Zsolt: – Nem véletlen volt jó híre az ellenfelünknek, az NB II tavalyi negyedik helyezettjével játszottunk. A vendégek egész komoly színvonalat képviseltek, míg nálunk inkább az akarat és a lendület dominált. Az első percekben meg tudtunk szerezni a vezetést, de ezt követően ismét kiütköztek azok a pici hibák, amiket folyamatosan próbálunk kiküszöbölni, most viszont nem fértek bele. A csapat mentségére szóljon, voltak olyan emberek, akik eddig nem sok edzésen vettek részt, de őket is be kellett írni a keretbe, hogy bírjuk kondicionálisan, és több egyéni játékstílushoz is tudjunk nyúlni. A meccs végére hiába voltunk teljesen partiban, és csillant meg a remény, hogy akár pontot vagy pontokat is szerezhetünk, a hajrában ismét körvonalazódott, hogy a Maglód jelenleg előttünk van futsal rutinjával és tudásával. Az ellenfélnek gratulálok a győzelemhez, a csapatomnak pedig a tisztes helytálláshoz, bebizonyítottuk, akarjuk ezt csinálni, a kisebb hibáktól függetlenül, mindent megtettek a fiúk, hogy megtartsuk otthoni veretlenségünket, ami sajnos nem sikerült. Hajrá Bátony-futsal!

Következik, 11. forduló, 2019. december 3. (kedd), 20.15:

Startolunk SE-Bátonyterenyei TC

Helyszín: Tápiószentmárton, Sportcsarnok.

error: Content is protected !!