A harmadik körre került sor a salgótarjáni Városi Kispályás Labdarúgó Bajnokságban

Gabi

A profiknál simán nyert a Rózsaszín Párduc, az amatőröknél könnyedén nyert az MTSE, nem kegyelmezett a Black Silver.

A mögöttünk hagyott napokban a harmadik fordulót hozták tető alá a salgótarjáni Városi Kispályás Labdarúgó Bajnokságban. Időben hosszúra nyúlt az aktuális kör, múlt hét keddtől, egészen a mostani hétfőig kellett várni, hogy leperegjenek a soros mérkőzések. Végül nem is tudták megrendezni valamennyi találkozót, a profiknál esőzés miatt elmaradt a Gold Team-Dead Bull meccs, míg az amatőröknél hasonló okok miatt szakadt félbe a Mancsóék-Marketing Klub párbaj.

A lezajló találkozókon a profiknál simán győzött a Rózsaszín Párduc, nem bírt el egymással az Eresz FC és az Entria Team, a Határ(SE)t pedig legyűrte a Tyuhajját. Az amatőröknél nehézség nélkül diadalmaskodott az MTSE, sokgólos csörtét húzott be a Fort Bau, nagy csatában nyert a VGÜ, lemészárolta ellenfelét a Black Silver, könnyed sikert aratott a Buborék Boys, míg a Botafogó és a SZÉF AFC megosztozott a pontokon. Lássuk az eredményeket!

3. forduló:

Profi:

Street Team-Rózsaszín Párduc 1-7

Eresz FC-Entria Team 1-1

Tyuhajja-Határ(SE) 2-4

Gold Team-Dead Bull-elmaradt

Amatőr:

LAVER-MTSE 0-5

Fort Bau-Pintér FC 6-4

VGÜ-Városháza 5-4

Black Silver-Bad Boys 15-0

Buborék Boys-Pirazol 4-1

Botafogó-SZÉF AFC 2-2

Mancsóék-Marketing Klub-félbeszakadt kedvezőtlen időjárási viszonyok miatt

Next Post

Pár alacsonyabb osztályú csapat ismét nem pihent

A profiknál simán nyert a Rózsaszín Párduc, az amatőröknél könnyedén nyert az MTSE, nem kegyelmezett a Black Silver. A mögöttünk hagyott napokban a harmadik fordulót hozták tető alá a salgótarjáni Városi Kispályás Labdarúgó Bajnokságban. Időben hosszúra nyúlt az aktuális kör, múlt hét keddtől, egészen a mostani hétfőig kellett várni, hogy […]
error: Content is protected !!