Először győzött a szezonban a BTC frissen megszülető futsalcsapata

A nógrádi csapatnak egy félidő is elég volt, hogy kiüsse ellenfelét.

Kedden újabb fellépés várt a BTC közelmúltban megszülető futsalcsapatára, soros erőfelmérőjén a mérkőzés előtt még pontot sem szerző La Escuela ellen húzott kesztyűt a nógrádi alakulat Kistarcsán. Rögtön a kezdősípszó után kirajzolódott, hogy Tóth Zsolt legénysége pár szinttel a házigazdák felett áll, a vendégek már a harmadik percben betaláltak, a szünetig pedig hét gólig jutottak. A folyamatos esőzések miatt azonban beázott a létesítmény teteje, a parkett közepén pedig egy kisebb vízfolt keletkezett, balesetveszély miatt pedig a játékvezetők úgy döntöttek, nem folytatódhat tovább a meccs. Mint azóta kiderült, végül helybenhagyták a pályán kialakuló eredményt, így hivatalosan is elkönyvelhette első sikerét a bátonyterenyei együttes. Hétfőn újabb küldetésnek feszülhet neki a BTC, ismét hazai pályán, húsz órási kezdéssel a Lurkó Focimániát fogadja az ismét győzelem reményében készülődő gárda.

Regionális felnőtt futsalbajnokság, Pest megyei csoport, 7. forduló:

La Escuela Futsal Club-Bátonyterenye TC 0-7-nél félbeszakadt a szünetben

Kistarcsa, Városi Sportközpont.

Bátonyterenyei TC: Szilágyi – Domán, Bujtár, Pozsár, Lengyel. Cserék: Duhonyi, Tóth Zs., Komka, Horváth Sz., Tari, Határ, Sipkó, Sasvári, Farkas. Játékos-edző: Tóth Zsolt.

Gól: Lengyel (2), Domán (2), Pozsár, Tari, Duhonyi

Tóth Zsolt: – Úgy utaztunk legutóbbi ellenfelünkhöz, hogy mindenképpen szerettük volna behúzni az első győzelmet, mivel a tabella vége felé helyezkednek el. Megleptek minket, mert rögtön a meccs elején öt a négy ellen játszottak, volt is két helyzetük, amiket szerencsére hálóőrünk remekül hárított. Aztán próbáltuk összeszedni magunkat és a plusz emberes kitámadásaikból lőttünk is két gólt, gyors labdaszerzéseink után csak az üres kapuba kellett ívelnünk. Összességében szinte hiba nélkül fociztunk, amit a félidei hét-null is mutat. Szerettünk volna egy teljes mérkőzést vívni, de az időjárás közbeszólt, beázott a terem, majd a játékvezetők balesetveszélyesnek ítélték a találkozó folytatását, így beszüntették a meccset és a szünetig kialakuló állás lett véglegesítve. Gratulálok a csapatnak. Várjuk a hétfői otthoni fellépésünket, ami korántsem lesz ilyen könnyű, mert riválisunk a második pozíciót foglalja el. Szoros, kemény mérkőzésre számíthatunk, szonban egyelőre ennyi edzés után nem mi vagyunk az esélyesek, de megpróbálunk egy bravúrt végrehajtani, nyerni vagy legalább egy pontot fogni, nekünk viszont nem ilyen ellenfeleket kell megverni.

Következik, 8. forduló, 2019. november 11. (hétfő), 20.00:

Bátonyterenyei TC-Lurkó Focimánia FK

Helyszín: Bátonyterenye, Városi Sportcsarnok.

error: Content is protected !!