Bajnoki döntőnek beillő rangadón dőlhet el az aranyérem a bátonyterenyei teremtornán

A felsőház rájátszásának utolsó előtti fordulójában a hibátlan éllovas Lucky Strike a második helyen álló Elánnal csap össze.

Szombaton az utolsó előtti, azaz a nyolcadik fordulót fogják lebonyolítani a bátonyterenyei téli teremtorna rájátszásában. A játéknap messze legfontosabb mérkőzése a felsőházban tizenkilenc órási kezdéssel esedékes Elán-Lucky Strike összecsapás lesz, mely párbaj gyakorlatilag egy bajnoki döntőnek is beillik.

Jelenleg a hibátlan éllovas Lucky Strike hárompontos előnyt birtokol, ami azt jelenti, győzelem esetén matematikailag is meglenne a bajnoki cím. Egy döntetlen révén is szinte biztossá válna a mostani első helyezett aranyérme, az egyértelműen jobb gólkülönbség miatt. Amennyiben viszont az Elán nyerne, egyúttal lépésfórba is kerülne, később pedig egy újabb siker azt jelentené, az egymás elleni eredmények mutatója miatt saját kezében lenne a sorsa a perpillanat ezüstmedáliát jelentő pozícióban tanyázó alakulatnak.  Joggal jelenthető tehát ki, hogy igazi rangadóra van kilátás, a csata előtt pedig meg is szólaltattuk a két érintett csapatvezetőt, akik az alábbi gondolatokat osztották meg weboldalunkkal.

Sasvári Attila, Elán: – Először is, köszöntöm az olvasókat! Nagy megtiszteltetés számunkra az, hogy a megye legrangosabb téli teremlabdarúgó tornáján az első helyért küzdhet a csapat! Évről-évre egyre színvonalasabb a bajnokság, ezért elismerés a szervezőknek, és mindenkinek, aki ehhez hozzájárul. A csapat jelenlegi teljesítménye az elvártak alatt van, ezt sajnos be kell ismernünk, azonban baráti társaságként minden tőlünk telhetőt megteszünk egymásért a pályán, és azon kívül is! A hétvégi meccsre kitérve, természetes készülünk és nagyon várjuk, egy nagyon jó képességű játékosokból álló gárda ellen fogunk játszani, nehéz meccs előtt vagyunk, de mindent meg fogunk tenni a győzelemért! Az ellenfelet tiszteljük, sportszerű küzdelmet várok mindkét együttestől, és reméljük, egy jó mérkőzést láthatnak a nézők. Bízom a srácokban, hogy átérzik a helyzet súlyát és mindenki beleadja a maximumot!

Babják János, Lucky Strike: – Előzetesként a hétvégi rangadóval kapcsolatban, mindenképpen meg szeretném jegyezni, hogy nem csapatvezetőként, inkább szóvivőként mondom el a véleményemet. Közösen, Alapi Gáborral jutottunk oda, hogy indítsunk egy csapatot a bátonyi kupán. Együtt szerveztük meg és állítottuk össze jelenlegi keretünket és a feltételeket. Nem titkolt reményekkel, miszerint: “Nyerjük meg a bajnokságot!” S aztán, ahogy egyre jöttek az eredmények, egyre jobban megismertük egymást és egyre jobban összekovácsolódtunk, egyre inkább az lett a cél: legyünk mi a torna győztesei! Természetesen ennek tükrében indulunk neki a hétvégi mérkőzésnek is, győzni szeretnénk! De tisztában vagyunk azzal, hogy nem lesz könnyű feladatunk. Mindegy, mi volt korábban, most is úgy kell kiállnunk, mint eddig, úgy kell játszani, mint eddig, és küzdeni fogunk addig, ameddig le nem fújják a meccset! Az ellenfelünk jó csapat, jó játékosok alkotják a gárdájukat. Nyilván náluk is mindenki a végsőkig fog küzdeni. Az esélyeket kár előre latolgatni, bármi történhet, a labda gömbölyű, szokták mondani! Mi mindent megteszünk, hogy nyerjünk! Azt azonban már most ki merem jelenteni, mi már nyertünk: egy jó gárdában focizhattunk, szimpatikus embereket ismertünk meg, jó találkozóknak lehettünk részesei, és barátokra találtunk a csapaton belül. Nem csak rövidtávú “együtt-játékban” gondolkozunk. Remélem, a hétvégi párharc sportszerű és jó mérkőzést hoz majd mindenkinek! Jó játékot kívánok ellenfelünknek! Ui: Szeretném felhívni a salgótarjáni bajnokság szervezőinek figyelmét: meríthetnének ebből a bajnokságból, vannak átveendő feltételek benne, és szerintem az új kiírás szerint nem jó irányba halad Salgótarján!

VII. bátonyterenyei Téli Teremlabdarúgó Bajnokság, rájátszás, 8. forduló, szombat:

11.00: Bak Elit-Bátony Metáll

12.00: Bianconeri-Qrázsi

13.00: Határ(SE)t-Gold Team

14.00: Niko Team-Big Fish

15.00: Vizslás-Mátraverebély

16.00: Egynullaegy-Fűtőber

17.00: Bakos Vill-Silver Shop

18.00: Bello Breaking-Big Team

19.00: Elán-Lucky Strike

20.00: Next Therm-Friends

error: Content is protected !!