Az oroszországi vb nógrádi szemmel

Gabi

Sorozatunkban megyénkben ismert sportemberekkel követjük nyomon a torna eseményeit.

Mostanra minden fronton befejeződött az aktuális szezon Nógrád megyében. Míg azonban szűkebb pátriárkánkban nyári pihenőre vonulnak a csapatok, addig “kicsit” odébb, Oroszországban megkezdődött a Föld legkomolyabb érdeklődést kiváltó sporteseménye, a 2018-as világbajnokság. Weboldalunk úgy döntött, az esemény ideje alatt is megpróbálunk állandó rendszerességgel színes anyagokkal beszámolni olvasóinknak, ezért a soros játéknapokat megelőzően mindig megkérünk majd egy ismertségnek örvendő nógrádi származású sportembert, hogy mondja el várakozásait az adott mérkőzésekről. Újabb epizódunkban az az évről-évre remek gálákat tető alá hozó Gabora János foglalta össze véleményét a csütörtökön esedékes meccsek kapcsán. Nézzük meg az immáron a XVII. öregfiúk rendezvényére készülő sportember gondolatait!

– Én természetesen a braziloknak szurkolok, nem is kérdés, nálam ők az esélyesek, bízom benne, a végén ők lesznek a befutók. Rajtuk kívül Cristiano Ronaldonak drukkolok, attól függetlenül, hogy én Messit “földönkívülinek” hívom, mert olyan jó futballista, mintha más bolygóról tették volna ide, csak valamiért nem olyan csibész, mint Ronaldo, aki néha azért felidegesít, mert például Irán ellen jogosan ki kellett volna állítani. A vb-n most már egyre jobban letisztul majd a csapatok lehetősége. Nekem nagyon kellemes meglepetés volt Irán és Marokkó játéka, óriásit fejlődtek, az elért eredmények ellenére.

Szenegál-Kolumbia: nagy meccs lesz! Döntetlen-szagú, egy-egyet várok.

Japán-Lengyelország: remélem, lengyel barátaink most már beindulnak Lewandowski vezérletével, búcsúzni pedig csak nagyon szépen szabad, emelt fővel fognak távozni, győznek kettő-nullra.

Anglia-Belgium: az angolok nagyon elkapták a fonalat, ez a lendület pedig tovább is fog tartani. Most ikszelni fognak, két nagyon jó csapat találkozik, kettő-kettő lesz.

Panama-Tunézia: Tunézia mutatott már jókat is, Panama lelkes, de még nem a vb-re való, szerencsével jutottak ki, Tunézia három-egyre fog nyerni.

Next Post

Komoly változások az SBTC-nél

Szerepköri módosulásukat jegyezhettünk fel az NB III-as mezőnyhöz csatlakozó klubnál. Nemrégiben első kézből kaptuk a hírt, miszerint az MLSZ egyébként már jó ideje borítékolható felkérésének köszönhetően, az immáron hivatalosan is NB III-as együttesnek számító SBTC vezetőségének döntésének értelmében a jövőben a korábban betöltött szerepeiktől eltérő, másfajta munkakörben számítanak a felnőtt […]
error: Content is protected !!