Alakul az öregfiúk bajnokság mezőnye

Már több csapat jelezte indulási szándékát, úgy tűnik, létrejöhet a pontvadászat.

Még a múlt héten számoltunk be róla, hogy a következő szezontól öregfiúk bajnokságot is szeretne indítani az MLSZ Nógrád Megyei Igazgatósága. Úgy néz ki, olyannyira sikerrel járt a felhívás, hogy jelen állás szerint komoly sansz kínálkozik a pontvadászat létrejöttére, mostani állapotok szerint már öt tagot számlál a mezőny, többek között a Balassagyarmat, a Mohora vagy a Mátraterenye is jelezte, mindenképpen részt venne a sorozatban, míg más csapatok szervezés alatt állnak.

Ahogy már korábban említettük, legalább nyolc együttes megléte szükséges ahhoz, hogy megkezdődjön a harmincnégy éven fölöttiek küzdelme. Továbbra is kihangsúlyozandó, az esetleges szerepvállalás mellett, párhuzamosan valamilyen felnőtt gárdában is szerepelhetnek a játékosok, emellett pedig szintén lényeges, hogy rugalmasan volnának kezelve a mérkőzések időpontjai.

Nevezési dokumentáció az MLSZ Nógrád Megyei Igazgatóságától igényelhető vagy ide kattintva letölthető! Minden további részlet a versenykiírásban található! Kérdés esetén Schuchmann Attila készségesen áll az érdeklődők rendelkezésre.

error: Content is protected !!